Hej utmanarscout i Birka scoutdistrikt!

Söndagen 23 oktober kommer distriktet att arrangera ett kort extra Ting för att välja ett nytt Utmanar-AU i Birka. Utmanar-AU är en grupp utmanare som fixar arrangemang för alla utmanare i regionen.

Birkas AU brukar arrangera Lussevakan varje vinter och samarbetar med övriga AU:n i Stockholms, Södertörns och Roslagens scoutdistrikt kring häftiga utmanaraktiviteter.

Tinget kommer äga rum 12.30 – 13.00 och genomförs i samband med distriktsstämmans lunchpaus. Du kan alltså vara med på distriktsstämman och sen passa på att vara med på Ting vid lunchen, men det går också utmärkt att bara komma på Ting.

Vill du vara en del av kommande AU? Det går utmärkt att kandidera på mötet direkt, men om du vill kan du mejla dsbirka@scoutkansliet.se i förväg med din kandidatur – speciellt om det är så att du inte kan vara med på mötet.

Vill du vara med på plats är du välkommen till Viksjö scoutkårs stuga Fjällvik, Ekollongränd 2 i Järfälla. Det finns också möjlighet att vara med digitalt via Zoom, klicka här för att komma till mötet >> 

Visst ses vi?

Information 2022