The Islandic Challenge

– Nordens mest episka scoututmaning!

När: 13-18 juni 2020. Resorna kommer att starta och sluta på Arlanda.
Vem: Scouter födda 2004-2006 från Roslagens scoutdistrikt och Nacka sjöscoutkår.
Var: Island

Anmälan öppnar måndagen den 14:e oktober, kl. 20:20 och görs individuellt i scoutnet – först till kvarn!

Anmäl dig här: https://www.scoutnet.se/activities/view/750
Sista anmälningssdag är söndagen den 28 oktober.

Detta är en exklusiv möjlighet för dig som är 2:a och 3:e års äventyrarscout samt första års utmanare. I mitten av juni 2020 så kommer uppföljaren till förra årets coolaste distriktsarrangemang The Baltic Sea Challenge nämligen: The Icelandic Challenge. Denna gång kommer vi att anta ett äventyr på den vulkaniska ön mitt i atlanten: Island. Det kommer bli en Nordisk Challenge ut i fingerspetsarna, då vi genomför detta tillsammans med Skátafélagið Garðbúar och Finlands svenska scouter. Programmet innehåller vandring i genom fjäll, vulkaner geysrar mm… Vi vill med detta arrangemang erbjuda internationella utvecklande scoutupplevelser som stärker dig som person genom att utmana dig såväl fysiskt som psykiskt. Så ta chansen att anta årets mest episka scoututmaning!

Program

Vi kommer att tillsammans med de isländska scouterna att utarbeta ett äventyrligt program som är både utmanande och upplevelserikt. Det kommer att bli vandring i den Isländska naturen, genom vulkanlandskap och geysrar. 17:e juni firar vi Islands nationaldag i centrala Reykjavik.

Då detta arrangemang även är ett socialt arrangemang med betoning på kamratskap kommer det hela  att avrundas med en trevlig tillställning. När alla anmälningar är inne kommer vi att bjuda in alla antagna deltagare till en förträff.

Kostnad och anmälan

Kostnaden för The Icelandic Challenge är 6995 kr. Deltagaravgiften inkluderar alla resor, måltider, program, boende och 1 st. lägermärke.

Anmälan till hajken öppnar Måndagen den 14:e oktober, kl. 20:20 och görs individuellt i scoutnet https://www.scoutnet.se/activities/view/750

Se till att du innan dess kan logga in i scoutnet. Om du är osäker så kontakta din kårs medlemsregistrerare.

I samband med anmälan så ska anmälningsavgiften på 1500 kr betalas in på Roslagens scoutdistrikts pg-konto: 215949-9 Roslagens Scoutdistrikt senast den 28 oktober för att anmälan ska räknas (märk betalningen med namn och kår). Om man inte blir erbjuden en plats kommer anmälningsavgiften att betalas tillbaka.

Sista anmälningssdag är söndagen den 28 oktober. De som blir antagna till hajken ska betala in resterande del av hajkavgiften samt kostnaden för beställda tröjor och märken senast 30 november.

Först till kvarn gäller för deltagarplats! Planeringsgruppen kommer att balansera deltagargruppen för att få en jämn representation av kön, ålder och kårer, men ju tidigare man anmäler sig desto bättre chanser har man naturligtvis.

Alla kommer att meddelas senast 2 veckor efter sista anmälningsdag om de har fått en plats eller inte.

Antal platser

För att kunna erbjuda en givande och episk upplevelse kommer deltagarantalet begränsas till 30 platser.

Alla antagna deltagare kallas på obligatorisk förträff. Tid och plats kommer att meddelas till de som antagits till arrangemanget.

Frågor?

Maila  challenge@scoutkansliet.se
Följ oss på Facebook och instagram: Roslagensscoutchallenge
Mer info finns även på Challenge.scout.se  (under uppbyggnad)