TOIS söker programmerare

Är du skicklig programmerare? Tycker du om att skapa program som gör krångliga eller långsamma uppgifter effektiva, snabba och användarvänliga? Brinner du för scouterna och vill bidra till att göra delar av verksamheten bättre? Då har TOIS ett uppdrag till dig!

TOIS arrangerar scouttävlingar som Scouternas Dag, Scouternas Natt & Kruthornet och Scouternas höstdag. De söker någon som kan hjälpa dem att vidareutveckla en scouttävlingsapp, GökAppen. Den används till insamling, beräkning och presentation av poäng och resultat.

Idag använder sig GökAppen främst av Java, JavaScript och jsp.

Är detta något för dig? Kontakt med TOIS på tois@scoutkansliet.se
Eller om du känner någon som skulle passa för uppdraget får du gärna tipsa vidare!

Bakgrund
TOIS har påbörjat ett arbete att digitalisera insamling, beräkning och presentation av poäng och resultat på våra tävlingar. Detta för att snabbare få fram resultat efter slutförda tävlingar och slippa de långa ledtiderna vi har idag för att få fram resultat.

På Scouternas Natt hösten 2019 testades GökAppen. Den fungerade bra på det arrangemanget och TOIS vill nu bygga vidare på appen för att kunna använda den på övriga tävlingar. För att kunna göra detta behövs en utvecklare som kan hjälpa oss.

Click here to add your own text