Välkommen på distriktsstämma!

Datum: Söndag den 1 oktober 2023
Tid: 13.00-16.00
Plats: Fysiskt i Sensus studieförbunds lokaler på Medborgarplatsen, Medborgarhuset plan 7. Ingång via badet, ta höger till den vänstra hissen. Inpasseringskod: 6969 OK.
Med möjlighet att delta digitalt via zoom. Vi ser gärna att så många som möjligt deltar på plats.

Länk till mötet i zoom: https://sensus-se.zoom.us/j/81751460277?pwd=RHhtY1pnaENiSnA0OVFBYzMvdGM1QT09
Meeting ID: 817 5146 0277
Passcode:
 360724

Anmälan till stämman och rösträttsunderlag:

Klicka här för att anmäla dig senast den 24 september >>

Detta gäller både ombud, suppleanter, observatörer och funktionärer. Anmälningsformuläret utgör underlaget till röstlängden.

Eftersom vi är en barn- och ungdomsorganisations ser vi gärna att fler unga finns representerade på stämman. Informera era unga scouter om stämman, vår demokratiska process och uppmuntra dem att vara med och påverka!

Antal ombud per scoutkår

Varje scoutkår med minst fem medlemmar yngre än 26 år får skicka 3 ombud till distriktsstämman. Utöver detta får varje kår skicka ytterligare ett ombud för varje påbörjat femtiotal medlemmar utöver femtio.

Det medlemsantal som avses är kårens medlemmar 31 december året före stämman. Kårer med noll mandat har inte minst fem medlemmar under 26 år, har inte antagit några stadgar, eller har startat under året.

Motion till distriktsstämman

Varje medlem i distriktet har rätt att skicka in motioner till distriktsstämman.
Skicka din motion med e-post till styrelsen@sodertornscout.se

Om du vill ha hjälp med att skriva eller formulera din motion, så finns exempel på hur man skriver och förklaringar om vad en motion är här >>

Kandidera eller nominera till nästa distriktsstyrelse!

Är du eller någon du känner intresserad av att vara en del av distriktets styrelse? Vill du vara en av dem som ser till så att distriktet blir den gemensamma mötesplatsen kårerna längtar efter? Brinner du för kurser, att nätverka och skapa plattformar för andra att träffas, eller vill du vara aktiv i verksamhetsutveckling och ekonomifrågor, eller något annat av allt det fantastiska vi gör tillsammans i distriktet?

Då ska du skicka in en nominering till sodertornval@scoutkansliet.se