Vi söker kommunikatör (vikariat) till kansliet på Fridhemsgatan 8, Stockholm

Vår kommunikatör Anna kommer att vara föräldraledig från och med i sommar. Därför söker vi nu en person som under 12 månader kan arbeta med kommunikation på Stockholms scoutdistrikts kansli. Jobbet innebär att stötta Stockholms (inklusive Vässarö), Roslagens och Birkas scoutdistrikt med kommunikation samt att bedriva påverkansarbete och projekt.

Vi söker dig som har ett intresse för kommunikation, utvecklingsarbete och scouting. Vi tror att du har erfarenhet av påverkansarbete och kommunikation. Du gillar att skriva och hantera texter,  trivs med att skapa kontakter och möta människor, är flexibel och gillar utmaningar.

För att trivas i rollen är du van vid att ta initiativ samt att arbeta strukturerat och självständigt mot uppsatta mål. Då vi är en liten arbetsplats är du en viktig del i gruppen och redo att rycka in och hjälpa kollegor vid behov.

Placeringsort:
Fridhemsgatan, Stockholm, Sommartid är tjänsten periodvis förlagd till Vässarö utanför Norrtälje.

Varaktighet/arbetstid:
Tjänsten är ett vikariat på heltid i 12 månader som kan förlängas. Tillträde under maj 2019. En del tjänstgöring under kvällar och helger förekommer. Möjlighet finns att arbeta som vikariatsanställd eller som uppdragstagare.

Ansökan:
Ansökan bestående av brev och CV ska mailas snarast till Stockholms Scoutdistrikt på rekrytering@scoutkansliet.se senast 31 mars 2019.

För mer information om tjänsten går det bra att kontakta Cecilia Gozzi eller Anna Nordin på telefonnummer 08-652 05 10 eller personalansvarig Eva Karlfeldthr@scoutkansliet.se


Läs hela annonsen här:
Kommunikatör, vikariat 190308