Äventyrskursen

Det var en sen höstkväll och fullmånen skymtade bakom de förbiilande molntrasorna. Patrulledaren öppnade det tunga knarrande kistlocket och sju par ögon glittrade av förväntan. Så fylldes gläntan av ett gnistrande ljus. Det brann som tusen små eldar när lyktans sken spelade på skatten smaragder, rubiner, pärlor och guld.

Hur ofta ger du dina scouter ett riktigt äventyr? Under två kurshelger i vår har du chansen att inspireras till att göra äventyr och få konkreta redskap som sminkning, drama, kroppsspråk och tillverkning av rekvisita.

Här är kursen där du inte bara lär dig göra äventyr, utan även får inspirationen till att göra ett äventyr. Med ett avdelningsprogram med mycket utescouting och äventyr får du en stor avdelning.

Du lär dig att söka inspiration, planera äventyr, drama, teater och kroppsspråk, utklädnad och sminkning och tillverkning av spännande rekvista.

TID OCH PLATS: 14-16 februari samt 13-15 mars (en kurs som består av två helger)
MÅLGRUPP: Ledare/ass på avdelning, minimiålder 17 år
ANMÄLAN: Efter att du gjort din anmälan skickar vi en faktura på anmälningsavgiften, 500:-. Den återbetalas om du inte kan deltaga i kursen pga sjukdom styrkt med läkarintyg. Anmälan är bindande men fullständig först när anmälningsavgiften är betald.

Uttag görs i anmälningsordning.

Anmälan görs via scoutnet.se, klicka på knappen nedan.

KOSTNAD: 1600 kr
ARRANGÖR: Birka Scoutdistrikt